3Care voeding en leefstijl. Samen werken aan een blijvend goed resultaat!

Vanuit de kern gezond

Onze gezondheid wordt door een groot deel bepaald door ons voedingspatroon. Maar hoe we ook ons best doen, bijna niemand krijgt met een ‘normaal’ eetpatroon alle benodigde voedingsstoffen binnen. Met tal van klachtenzoals hoge bloeddruk, overgewicht, een hoog cholesterol, etc. tot gevolg. Door het lichaam op celniveau te reinigen en te ondersteunen ontstaat er rust. Daar is een gezond lichaam bij gebaat, want vitaliteit begint met een ‘schoon’ lichaam, vrij van onnodige vetreserves en afvalstoffen.

Reiniging en vetverbranding

3Care ontwikkelde een alles-in-een methode voor een gezonde basisbehoefte. De opzet is om het lichaam te reinigen op celniveau en het overtollige buikvet te verbranden. Daarnaast krijg je alle belangrijke vitaminen en mineralen binnen via het 3Care voedingssupplement. Deze door 3Care ontwikkelde suppletie is zorgvuldig en ondersteund door wetenschappelijk onderzoek tot stand gekomen. Zo kunnen we het lichaam helpen tekorten te voorkomen. 

3Care is geen duur crash-dieet of ingewikkeld voedingspatroon. Gezonde koolhydraten, gevarieerde eiwitten en volwaardige vetzuren vormen de basis voor gezonde voeding. Daarvoor is er een duidelijke, praktische voedingslijst die eenvoudig is in te passen in jouw dagelijkse routine. En.. een scala aan heerlijke recepten ligt voor je klaar!

Probeer het eens uit: je voelt je snel fit en energiek!

Meer weten over het 3Careconcept en een gezond voedingspatroon? Neem dan gerust contact met mij op. Als 3care specialist vertel ik u graag over het 3Care voedingsprogramma. Ik ben ervan overtuigd dat mijn enthousiasme al snel op u over zal slaan, zodat we samen aan de slag kunnen voor een goed en vooral ook blijvend resultaat.

Eerst nog meer weten?
Klik op onderstaand plaatje en u komt op de website van 3Care. Hier kunt u alles lezen over het 3Care programma. U vindt hier ook filmpjes met heldere uitleg.