Bedrijfsmassage. Positief effect heeft op de verlaging van het ziekteverzuim.

Stoelmassage

stoelmassageaankeilerBedrijfsstoelmassage gebeurt zonder olie en over de kleding heen. Men zit voorover op een speciaal ontwikkelde stoel. De gehanteerde Japanse en Chinese acupressuurtechnieken richten zich op rug, schouders, bovenarmen, nek, hoofd en het hoofd.

Stoelmassage wordt meer en meer toegepast op de werkplek in bedrijven en andere (non-profit) -organisaties en verlicht spanning of pijn op spieren en gewrichten. De behandeling werkt bevorderend op herstel en voorkomt klachten. Onderzoek heeft uitgewezen dat stoelmassage een positief effect heeft op de verlaging van het ziekteverzuim.

Klik hier voor inschrijven stoelmassage

contact

Wilt u meer weten over stoelmassage en/of bedrijfsyoga. Belangstellende bedrijven of organisaties kunnen contact opnemen voor een proefmassage en/of proefyogales. Stoelmassage en yoga op de werkvloer wordt door de belastingdienst als een vrije verstrekking beschouwd en is aftrekbaar van de loonbelasting. Deelnemende bedrijven/organisaties kunnen gebruik maken van onze inschrijfmodule via onze website, waardoor de administratieve rompslomp tot een minimum wordt beperkt.

Link naar contactformulier voor informatie: contactformulier