Bedrijven.

Bedrijven

Stoelmassage

Bedrijfsstoelmassage gebeurt zonder olie en over de kleding heen. Men zit voorover op een speciaal ontwikkelde stoel. De gehanteerde Japanse en Chinese acupressuurtechnieken richten zich op rug, schouders, bovenarmen, nek, hoofd en het hoofd.

Stoelmassage wordt meer en meer toegepast op de werkplek in bedrijven en andere (non-profit) -organisaties en verlicht spanning of pijn op spieren en gewrichten. De behandeling werkt bevorderend op herstel en voorkomt klachten. Onderzoek heeft uitgewezen dat stoelmassage een positief effect heeft op de verlaging van het ziekteverzuim. Belangstellende bedrijven of organisaties kunnen contact opnemen voor een proefmassage. Stoelmassage wordt door de belastingdienst als een vrije verstrekking beschouwd en is aftrekbaar van de loonbelasting.

 

Bedrijfsyoga

Yoga op de werkvloer levert een belangrijke bijdrage aan de gezondheid van uw werknemers, de concentratie, het werkplezier en een positieve werksfeer. Het is een goede methode om te werken aan het omlaag brengen van het ziekteverzuim en het verminderen en/of voorkomen van stress. Het programma is altijd op maat en biedt een prettige combinatie van ontspanningsoefeningen voor lichaam en geest. De toegankelijke yogaoefeningen en yogatechnieken kunnen worden toegepast in de eigen werkomgeving. Yoga betekent een momentje voor jezelf en draagt bij aan een betere bewustwording van het eigen functioneren.